Gyógyulgatunk

2011. június 4.

504Laci segítségével Golfi újabb nagy lépést tett előre, egyelőre a műszaki megújhodás terén. Kapott új vezérműszíjat feszítő görgővel, ékszíjat, jó kis Liqui Moly olajat olajszűrővel, levegőszűrőt, egy alapos karbi-felújítást, némi alvázvédelmet (ahol rászorult), futómű-beállítást, gumiharang cserét… hú, több most nem jut eszembe.

Délután pedig a magam szerény eszközeivel én is hozzájárultam az épülés-szépüléshez: amellett, hogy (sokadszor) visszaraktam a gyönyörű króm felnikupakokat, ezüst modellfesték segítségével megszépítettem a Volkswagen (és a Golf GLS) feliratot a hátulján.

Plusz felkerült a Bogarasok Klubjától kapott Magyar Nosztalgia- és Hobbijármű Regiszter matrica is. Szerintem jól mutat a két hátsó lámpa közötti fekete műanyag „dekorcsíkon” – és ha megunom, természetesen nyom nélkül eltávolítható.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .