Itt a tavasz?!?

2012. április 28.

Közkívánatra, jelentős fáziskéséssel, de idén is beköszöntött a tavasz. Egy nagyon kellemes, szinte teljesen hó (pfúúúúúj) nélküli tél után olyan zimankós márciust és április elejét kaptunk, amihez képest az antarktiszi veterános és nosztalgiaautós közösség is jobb körülmények között szervez felvonulásokat.

A két héttel ezelőtt Bogárrajzásról, a Bogarasok Klubja idénynyitó rendezvényéről le is maradtunk a csúf, esős idő miatt. 🙁

Most viszont úgy tűnik, minden jóra fordul, így nagy reményekkel készülünk a május 1-jei seregszemlére, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum elé, ahol a szocialista korszak népszerű (és utólag népszerűvé vált) autócsodái közé ékelődve Golfi is el kívánja foglalni jól megérdemelt helyét, melynek történeti vonatkozásait (az NDK párt- és állami élcsapatának szánt Golf I kontingenstől a szarajevói TAS Golfokig) tavaly már kielemeztük.

Annak érdekében, hogy ez illő módon történjék, ma eldöcögtünk a budaörsi Tesco áruház mellett önkiszolgáló mosóba, ahol megszabadítottam Golfit a mélygarázsban rárakódott ujjnyi vastagságú koromrétegtől. A képeken látható, hogy a felkészülés a tervek szerint halad, így ha minden jól megy, kedden délelőtt ott rontjuk majd a levegőt a szebbnél szebb Daciák, Ladák, Moszkvicsok, Polski Fiatok, Skodák, Trabantok, Volgák, Wartburgok, Zaporozsecek és Zastavák társaságában!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .