Juan’s Typ3

Juan és a Typ3 közös történetének II. epizódja ma véget ért. Azonban az elsővel ellentétben, most happy end lett a vége. Hétfőn a kék limó vasárnapi eladása elég nagy pofonként ért minket, főleg, miután már az ismételt felutazás időpontja is ki volt tűzve, zsebünkben a vételárral. Rövid elkedvetlenedés után, a hét közepén jött a telefon egy hihetetlenül jó ajánlattal. Ezt – ahogy akkor írtam is – továbbítottam Juan felé, aki ismét fellelkesült.

Az autót bizonyára ismerik azok, akik kissé tájékozottabbak VW-s körökben, ugyanis Cserjési Márk Variantjáról volt szó, melyet találkozókról, valamint az interneten szörfözők a Junkyard Zombies blogjáról ismerhetünk. Az autó történetét már az előtt ismerhettük, hogy beszéltünk volna Márkkal, vagy, hogy elmentünk volna megnézni, így tudtam, hogy bátran ajánlhatom Juannak is.
Az itt-ott belejavított, de többnyire gyári fényezésű, autó, eredeti kárpitokkal, felújított motorral és fékekkel, NOS első futóművel önmagában meggyőző volt egy régi autós körökben mozgó embernek, pláne olyannak, aki a patinát többre értékeli, mint az új, csili-vili fényezést. Juannak ezt kissé magyarázni kellett (hogy inkább egy műszakilag rendben lévő, talán kopottabb autót vegyen, mint fordítva – ahogy én is tettem), de végül belátta, hogy nem hülyeség, amit mondok.
A délelőtti megtekintés után délután még visszatértünk, amikor is megszületett az elhatározás: Kell az autó! Ugyan még, amikor szerdán a képeket mutattam, Juan mondta, hogy a Variant nem tetszik neki annyira, mint a lépcsőshátú, élőben mégis kialakult a szerelem. De láttunk már ilyet korábban is: Épp tegnap írta le Gyuri is ugyanitt az ezüst-mexikói bogár esetét, de Nóri is kijelentette vásárlás előtt, hogy ne legyen se világoskék, se elefánttalpas.
Így egy újabb léghűtéses Volkswagen érkezik majd Debrecenbe (pénteken hozzuk haza), gazdagodik a járműpark egy gyöngyszemmel, amiből eddig nem sok rohangált a városban, és egy újabb fiatal srác fog nála jóval öregebb autót vezetni. Az autóhoz a felnik nem járnak, így minden bizonnyal gyári kerekekkel gurul majd a vas (egy darabig biztos). Gratulálunk Juannak, és kellemes, balesetmentes autózást kívánunk vele!
Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close