Május elseje

2011. május 1.

Egy kedves ismerősöm elmondása szerint 14 éve először fordult elő, hogy a szervezők nem kaptak hivatalos területfoglalási engedélyt a Fővárosi Önkormányzattól a Közlekedési Múzeum előtti parkolóra, hogy megrendezzék a „szocialista járműipar gyöngyszemeinek” a találkozóját.

Szerencsére a lelkes autósokat és nézőket sem ez a szomorú tény, sem a különlegesen pocsék, esős, szürke idő nem tudta visszatartani a seregszemle megtartásától és a kiállított, szebbnél szebb nosztalgia- és veteránautók megcsodálásától.

Golfi egészen hátul bújt meg, hiszen csak életkora predesztinálja a részvételre – és talán az a tény, hogy az NDK-ban az állampárt (NSZEP) által kiválasztott néhány művész, tudós és más kiváltságos részére érkezett egy kontingens I-es Golfokból (pár éve az egyik – tökéletes állapotban – eladó volt a mobile.de-n).

Következzék néhány fotó „rólunk” (indulás az I. kerületi Pajtás vendéglőtől – stílszerűen -, érkezés egy gyönyörű állapotú Dacia mellé; valamint pár – általam önkényesen kiválasztott – autó a legszebbek közül).

Jó szórakozást

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .