NDK-s indexlámpa az olasz lökhárítóban

2011. július 2.

Múlt hétvégén iszonyú kínok között felkerült az új első lökhárító (a régi egyik csavarjába beletört a csavarhúzóm, úgyhogy egy nem várt Obi-látogatással súlyosbodva mintegy 7 óra alatt csináltam meg azt a rutinmunkát, ami egy profinak kb. 20 perc lett volna).

Ma délelőtt pedig lecseréltem az egyik első indexlámpát (szemből nézve baloldali, tehát a jobbos), no meg a másik búráját (hogy egységes legyen) a Vaterán vásárolt keletnémet (!) gyártmányúra. Persze a csatlakozók nem stimmeltek, így kb. egy órát szenvedtem, míg összeillesztettem az érintkezőket, de elég jól sikerült. Legalábbis villog. 🙂

Amikor így rám mosolyog az autó (mint a második képen), mindig elgondolkodom, hogy létezik-e ennél harmonikusabb autóarc. Két kerek lámpa, diszkrét krómcsíkok között decens VW-jelvény, irányjelzők a lökhárítóban. Igazi Volkswagen.

(Ha jól látom az ehavi Autobildben, talán a VII-es Golfnál visszatérnek a lökhárítóba épített indexlámpa-koncepcióhoz. De jó lenne!)

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .