Old Timer meeting, Hajdúbszörmény

Tavaly meghívásra érkeztünk a hajdúböszörményi veterán kiállításra, ahol az autók színvonala magasan a fölülmúlta minden várakozásunkat.
Ezért (meg azért, mert talán ez az autós esemény van a lakóhelyemhez legközelebb – még a Festivál is messzebb van, pláne a Vekeri-tó) idén is ellátogattam az eseményre, ahova a többi bogaras nem kísért el, bizonyára tartva attól, hogy nem eredetire megépített autóik miatt kinézik őket a tömegből.
Azonban ez nem jelentett volna problémát, hiszen a KgstParty különítmény is jelen volt, nem 100%-ban széria autóikkal, és egyáltalán nem néztek rájuk rossz szemmel, sőt…
Az idei felhozatal, mind számában, mind érdekességekben elmaradt a tavalyitól, de így is akadt min legeltetni szemeinket. Személyes kedvencem a Fiat 850 Abarth, és a már több helyen is látott Steyr Puch 500-as volt volt.
Délben a közös motorjáratáskor a boxerem hangja az amerikai dömperek mellett egércincogásként hatott, a tombolasorsolásról lemaradtam, és díjat sem nyertem (nem is vártam persze). Az éppen tomboló vihar előtt sikerült hazaérnem, így talán a jövő hétvégi találkozóig nem kell újra autót mosnom… 🙂 Egy kellemes vasárnap délutáni program volt, bizonyára jövőre is ellátogatunk!

Read more: http://rozsdakupac.blogspot.com/2010/08/old-timer-meeting-hajdubszormeny.html

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .