Saving private Gabibá :)

Gegob autója ismét Debrecen útjait karcolja, hogy aztán szeptember 9.-én mély lukat szántva a Fórum aszfaltjába, beálljon annak alsó szintjére a többi vassal együtt. Lakásuk előtt a legbiztosabb helyen egy zsákutcában tud megállni, így ráadásul ablakuk is az autóra néz. Azonban azzal senki se számolt (hogyan is számolhatott volna), hogy az utcát gázvezeték felújítás miatt feltúrják, így „összekötözve a zsákutca száját”.
Ezzel nem lett volna különösebb gond, hiszen Leon Alfája gond nélkül felment a fűre, és már ki is szabadult a rabságból, azonban a bogár jóval alacsonyabb hasmagassága miatt csak külső segítséggel (Joci és jómagam) tudta csak megmászni a ‘majd 10cm magas padkát. Innen egy hosszú kerülővel, egy parkon keresztül a járdán, majd a füvön sikerült kiverekednünk magunkat végre a sima aszfaltra.

Jelenleg egész Debrecen romokban hever (mikor máskor, mint iskolakezdéskor – mindegy), minden út fel van túrva, ezért a Festivál tájékozódási versenyét is át kell kissé gondolnunk.

Read more: http://rozsdakupac.blogspot.com/2010/09/saving-private-gabiba.html

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .