Szabi’s new ride

Megvan Szabi idei téli és a jövő évi projektje. Korábban ugyan többnyire vízhűtéses körökben mozgott, azonban a Mexikói Rattenet megvásárlásával belecsöppent a levegős közösségbe, életérzésbe.
Egy igazi autóbolond pedig soha se nyugszik, pláne nem akkor, ha a készen vásárolt autójához nem lehet hozzányúlni, csinosítani, alakítani. Ilyenkor szokott jönni az új, és távozik a régi. Azonban a régi is hibátlan, kár lenne érte. A mejicano sorsa még elválik, egy azonban bizonyos, télen érkezik az új autó, egy 1959-es Bogár fényezésre előkészítve Cseke Zolitól.
Szabinak annyi a feladata, hogy eldöntse, milyen szín kerül majd rá januárban, milyen kerekeken guruljon, milyen alacsonyan lesz az orra és hány centivel lesz keskenyebb a híd. Szétvágni nem akarja a karosszériát, de maximalista lévén vagy egyáltalán nem lesz keskenyebb, vagy nagyon. Ez is elválik majd, mi kíváncsian várjuk a fejleményeket, melyeket itt fogunk közvetíteni.

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close