Tiltott autó, bűzös város

2011. július 30.

Golfi megkapta műszaki vizsgáját, így immár 2013 júliusáig szennyezheti békésen évente megtett mintegy hétszázharminc kilométerével fővárosunk levegőjét. Kivéve persze szmog-, csütör- és ünnepnapokon, amikor fekete plakettjével nem mehet ki a forgalomba.

Sebaj! A vizsgáztatás örömére kapott a motortér egy kis belső felújítást, fényezést, és néhány apróbb (a 2009-es teljes külső fényezés óta/dacára/ellenére előjött) rozsdásodás, pikkelyesedés is el lett hárítva.

Ragyog tehát, mint 33 éve folyamatosan. És ami a legfontosabb, a www.foliavagas.hu-nak hála sikerült reprodukálni kedvenc Autohaus Ramsperger matricámat a hátsó ablakra. Persze jó ferdén ragasztottam fel, de hát akik ismernek, pontosan tudják: azért gyűjtök 1:43-as fém autómodelleket, mert egy összerakós makettet aligha tudnék tisztességesen megcsinálni. Kézügyesség nem sok jutott, amikor osztogatták – az énekhang sorba pedig már be sem álltam 🙂

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .