Autósmozi

Én sajnálom, hogy nem 30-40 évvel ezelőtt voltam fiatal, valahol máshol. Olyan helyen ahol olcsóbb és jobb a benzin, az autózás kultúráját pedig az anyatejjel együtt szívtam volna magamba. Most pedig itt van a ház előtt Kerekes Zombie és pakolom ki a kincseit, ami szemmel látható. Ám sok esetben a felszin alatt lapulnak a drágakövek, mint most is. Lehet szakmai ártalom, vagy egyfajta perverzió, de imádom az előző tulajdonosok által elhullajtott és rég elfelejtett dolgokat felfedezni. Most sem volt másképp, hisz a hátsó ülés alatt egy régi elporladt német napilapot, Agfa negatívot, rágógumi papírt és radírt találtam. Ám a legfontosabb az autósmozi belépő volt. Vajon mit nézhetett meg Uwe és Inge a német és VW autógyártásának a zsákutcájában? A Jó, a Rossz és a Csúf? Vagy a Pár dollárral többért? Hallgatták a Blaupunkt rádiót, közben halkan kattogott az állófűtés szivattyúja, vagy Inge melltartójának kapcsolója. Ezeket már sosem tudjuk meg, de a negatívot megpróbálom előhívatni!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close