Bugin 4

A történet kezdete nagyon régre nyúlik vissza. Valamikor réges-régen amikor az emberek még elmentek valakihez gyalog vagy kocsival ha beszélni akartak vele, vagy írtak tollal, papírra betűket, amik szavakká és mondatokká alakultak, kitalálták a Korlátlan Lehetőségek Hazájában a Bugin nevű eseményt. Már a 36. találkozójukat szervezik olyan emberek akik sejtik milyen egy nagyszabású esemény.

 

Ezt a régivágású rendezvényt pár belga csávó egy Ctrl+C és Ctrl+V kombóval átültette Európába a 2007-es évben amikor is már az órájukba épített mobiltelefonon hívtak fel valakit, hogy ott vannak a háza előtt és beszélni szertnének vele. Ezzel csak érzékeltetni szerettem volna, hogy milyen régen volt az első itt is és ott is. Mindenesetre az egyik elsőn nekem sikerült részt vennem, kisebb-nagyobb családi perpatvar után.

Akkor úgy voltam vele, hogy csak az első lesz Európában és egy történelmi eseményből nem szabad kimaradni. Ez olyan, mintha ott lehetem volna mondjuk Demszky beiktatásakor, az is komoly és maradandót alkotó esemény volt. Most újra itt a lehetőség előttünk, a srácoknak már nem lesz inhüvely gyulladásuk a sok írástól, mert emailt küldenek és blogolnak, a postagalambok sem fogják a savas szarukkal telefosni a bogarakat, vagy a térkövet az udvaron, de tudatják velünk, hogy lesz és várnak minket újra!

Kedvcsinálónak írom ezen sorokat, de addig még be kell adni otthon hova is megyek, meg, hogy kinéz egy tetkó, meg ilyesmi! Bár akkor, 4 éve azt mondtam, inkább Spa. Az nekem közelebb áll a szívemhez, meg a versenypálya körvonalát szívesebben nézném a Nagytemplom mellett, mint egy nyílegyenes kifutópályát…

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .