www.kedvezmenyesbiztositas.hu

EMAT 2011

Az utóbbi időben sokat agyaltam azon, hogy mikor és hol csapjam földhöz a John Deere-t, mert ugye annak hasalnia kell! Mivel szép a hídja, szép az autó (szerintem) és csak ez hiányzik a koncepcióból, ezért megpróbáltam megfelelően összerakni a dolgot. Kell egy csarnok, emelő, bakok, pár szerszám, lelkes csapat, fényképezőgép, sör, kesztyű. Szinte minden adott ezek közül, de a csapat tagjai dolgoznak, néha még szombaton is, ezért csak a vasárnap maradt, akkor pedig nem egyszerű megfelelő helyet találni ahol rendesen be lehet lőni a vasat.

Ekkor jött az ötlet mikor kiderült, hogy a Ringen lesz a Rajzás, hogy agyoncsapom a hétvégémet és ott a boxban csinálunk egy kisebb látványosságot és leültetjük a gépet a helyszínen. Lelkesedésemet sikeresen lelohasztották, csináljam a parkolóban, vagy ahol akarom, nem kell, nincs lehetőség, de jó… Semmi baj, nem adjuk fel, hiszen kész a híd, kész a kocsi én is kikészülök lassan, a Cruise Night pedig itt vigyorok a küszöbön! Ekkor jött a szikra, hogy ha nem a VW-s nyitó esemény, akkor Carstyling vagy EMAT Show. Nos, a Carstyling tele és nem is az én világom, az EMAT-hoz pedig Ricardo segítségével kerültem közelebb. Gyors telefon és email váltás után, ma kaptam meg a választ arra, hogy mehet a dolog, szerelhetünk, összekoszolhatjuk a ruhánkat, csak látványos legyen a “baleset”. Ezért a JDE a jövő héten felköltözik a Millenárisra, ücsörgök mellette kicsit, nézegetek motorokat, kerékpárokat és nem utolsó sorban nagy nyilvánosság előtt felavatom a Déri János hidat! Kösz a képet Binci!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close