Farsang ratro

Gyerekkorom képei között, valamint az orromban turkálva találtam ezeket a képeket. Óvodás, kisiskolás korom farsangi képei lesz az első csomag amit megosztok az érdeklődőkkel.

Még oviban vagyunk, de egy csoportot léptem feljebb, valamivel nagyobb tárházát biztosítva a lehetőségeknek, ahhoz, hogy igazi hülyévé varázsoljanak a szüleim. A varázslást elkezdték, csak lehet, hogy a Kőbányai iszogatása közben a gúnyát tévedésből rám adták.A képet nézve nem is értem miért nem én kaptam az ifjú Harry Potter szerepét…

Varázspálca, köpeny, álarc, csücsörítés, harizsnya, (ahogy nagyanyám mondta volna, esetleg a holpakkba csomagolna egy szendricset a cekkerbe) és a világverő csirkebőr szandi, melyből a vetőkrumpli méretű nagylábujjam lassan kikandikál. A KGST országok közül hazánk szandál nagyhatalom volt, szerintem. Vajon hány kisgyerek és kamasz életét keseríthette meg ez a kommunista remekmű.

Mára ennyi, holnap mutatok valami igazán jót, még az oviból…

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close