www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Sárika

Ha az ember gyermeke ilyet csinál a családi géppel akkor mit tesz?! Adott Jürgen autója és két neveletlen gyermeke, akik szórakozni vágytak és elcsúsztak kicsit. Bele egy árokba, farral, nyakig. Ahogy kell! Mit tehetsz ilyenkor, mi játszódhat le a buksiban?

Felejtsük el az egészet, várjuk meg amíg kiszárad és hátha nem veszi észre apa?! Elég kicsi az esély, hogy nem tűnik fel az ablakon a vízszint nyoma, vagy elég ha a műszercsoportra tekint és egy apró ebihal vigyorog rá miközben a mutató az 50-et nyaldossa.  De feltételezhetjük, hogy nem érzi a farpofájával az enyhe nedvességet az ülésből és csak akkor esik le a tantusz mikor izzót kell cserélni hátul és a sártól le van vakulva a lámpa.

Voltam már párszor szar helyzetben magamnak köszönhetően, de ilyenben nem, örülök neki.
Olyan már volt, hogy az apuka Zsiguliját sikerült a temetőnél lévő körforgalomban lepadkázni. De nem a miénk volt és nem én vezettem. Azt hiszem nem kell bemutatni egyetlen debreceninek sem a helyet, ugye?!

Egyébként ezt az úszómesteri tanfolyamot leszámítva nagyon patent gépről van szó Sárika személyében.

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close