VW Festival 10.09.18

Azért írom csak ezzel a dátummal, mert ez igazán emlékezetes marad számomra-számunkra! De erről egy másik bejegyzés alkalmával bővebben.

Szervezőként, rendezőként nehéz elfogulatlanul írni egy eseményről, de szerintem aki eljött és kicsit is próbálta függetleníteni magát az időjárástól, annak nem lehetett oka panaszra. Sajnos külső okok miatt kicsivel kevesebben voltunk mint tavaly, de végre a nagy vízfejből, Budapestről is érkeztek ideillő autóval látogatók, illetve a tatabányai különítmény is tiszteletét tette nagy örömünkre. Nem nagyon tudok és akarok több leütést pazarolni a helyzetjelentésre, majd inkább koptatom a billentyűket valami okosság miatt. Beillesztek pár képet a teljesség igénye nélkül és alszok egyet délután.

Aki nem jöttel kb. 80 km-es körzetből és nincs orvosi igazolása vagy bármi elfogadható indoka a távolmaradásra az már most gondoljon a jövő évre és beírhatja a naptárba!

Read more: http://ratro.blog.hu/2010/09/19/vw_festival_10_09_18

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close