100% rozsdamentes Typ34 Ghia

Még mielőtt bárki infarktust kapna, hogy valahol itt a közelben, „ócsóért” került elő a következőkben bemutatott Karmann Ghia, szögezzük le, hogy kaliforniai illetőségű, és egyáltalán nem gombokért került jelenlegi tulajdonosaihoz, a német Kühlluft Kompanie-hoz, akik főként öreg német és amerikai vasakkal foglalkoznak.

 

 

A nyugati parton, Los Angeles és Las Vegas között fedezték fel, különlegessége, hogy teljesen eredeti és 100%-ig rozsda- és törésmentes! Sosem javították, vagy hegesztették, tehát gyári a fényezése. Az 1500 S modell motorja szintúgy makulátlan, tökéletesen működik és ugyanez mondható el a belső állapotáról: az első-hátsó ülések, a tető- és oldalsó kárpitok szakadásmentesek, legfeljebb használati nyomok fedezhetők fel itt-ott.

További unikum, hogy az autón rajta van a nagyon ritka, csak a Typ 34-hez gyártott vékony króm dísztárcsa. A Ghia múlt hét péntekén érkezett a rotterdami kikötőbe, azonban az örömöt beárnyékolta, hogy a szállítást végző cég egy horpadást ejtett az autó elején. Természetesen a tulajdonos kártérítést követel és az ügy lezárása után 9500 eurós áron kívánja értékesíteni a ritka jó állapotnak örvendő Typ 34-est.
Tel.: 0172-808-7279 (goldblut@aol.com)

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .