Akasszuk fel!

Amikor érkezett az autó, kicsit erre volt csavarva, amarra meg nyomorultul nézett ki. Az ős időkben, a kedvenc barátom, kedvenc barátnője összetörte a Zsigulim. Semmi gáz, megjavítják! Hát, a késztermék után jöttem rá, nem mindenki karosszériás akinek papírja van róla. Persze gondolhattam volna, hogy aki a Volánnál dolgozik, az nem lehet nagymester, mert már akkoriban hallottam róluk rémtörténeteket. Az egyik osztálytársam ott volt gyakorlaton. Első osztályúan megtanult sarat kaparni a buszról. Annyira megszerette a szakmát, hogy később elment papnak.

Szóval az orosz Fiatom (mert tele volt még Italy felirattal) annyira jól sikerült, hogy eggyel kevesebb kerék kopott rajta. Hogyan lehet ezt elérni? Egyik kerékkel fel kell emelni az autó elejét, így az három keréken fog közlekedni. Íme a recept: A sérült első dobot dobd le! A bontóban keress egy alig rothadt másikat. Vágd le úgy, hogy az átépítendő dobból faragj! Mielőtt felraknád, hajts fel a már amúgy is rövidebb dobból még egy centiméternyit lapolásnak, hogy legyen mit odakalapálni. Hegeszd fel jó erősen, de a fékbe építs be egy remek időzített hibát, ami pont a péntek délutáni, fővárosi forgalomban jön elő. Végül lehet röhögni, az összetört autókon. (Az óta sem láttam olyan magasan repülni Skoda műanyag ütközőt)

Tehát, felakasztottam a kész ajtót.

Reszketett a gyomrom, annyira izgultam, hogy sikerült az egész eddigi munkám, mert ez a mozzanat megmutatja. Hát, megkönnyebbültem. A küszöb szalad így is, meg úgy is, csak az ajtón kellett egy kicsit csavarni, hogy a hátsó sárvédő lapját kövesse. Elől még nincs meg az ajtóoszlop, de addig nem is készítem el, míg a másik ajtó fel nem kerül.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .