Egyedi tervezés, kivitelezés

Vasárnapi lecsengetés gyanánt tálalnék egy pár fotót, a saját szüleményeim közül.

Ez a próba darab, ha beválik rozsdamentesből lesz majd. Ja, hogy mi ez?

Valahogy így néz ki felrakva. Az volt a cél, hogy a 2400cm3 többnek tűnjön. Talán bejött. A hangból van már fen ízelítő a blogon a… (milyen címet is adtam neki?) így mentünk, vagy, hogy mentünk, cím alatt. Bocs, az én fejem sem káptalan. A lényeg az, hogy hallható, bár az utastérből van rögzítve.

Ezen is elvakarództam egy darabig, de végül is egy gombnyomásra működő, plusz levegő benyelő rendszert szerkesztettem. Sajna, ahogy hallottam, a vezérlő kapcsoló megadta magát, de azt nem én gyártottam, bár megfordult a fejemben. Bíztam a gyáriban, nem kellett volna. Kicseréltem volna, de azóta nem láttam a gépet.

A következő kis bemutatót unalmamban készítettem, a zenét kéretik nem kritizálni. Egy agyonhajszolt, rémálom sújtott estével koronázott, autókalapálásos napot próbáltam vele mintázni, de legalább nem tiltják le az aláfestés miatt.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .