Figyelem! Életveszélyes alkatrész a kereskedelemben!

Siettem ahogy tudtam, remélem nem késtem el. Emberek tucatjai vannak veszélyben, mert tudtommal már több darabot eladtak ebből az alkatrészből.

002_15.JPGEz itt egy kormány Hardy tárcsa. Ez köti össze a kormányrudat a kormányművel. Ha szétmegy – mint jelen esetben – akkor azonnal irányíthatatlanná válik az autó. Nincs előrejelzés, nincs pardon, megyünk egyenesen.

001_25.JPGEz a darab kettő hete lett felszerelve. Frissen kicsomagolt, vadonatúj termék. Azóta itt állt egy helyben, terheletlenül, csak a nap sütött rá, mert műanyag tető van felette. Csak egy pár fokkal van a tárolóban melegebb, mint odakint, de ha még többel is volna, az sem indokolhatná ezt a látványt.

003_14.JPGA dolog azonosíthatatlan csomagolásban, mindenféle gyártói jelölés nélkül került kiszállításra. Színe emlékeztet egy elismert gyártó termékeihez, de ebben ki is merült a minőséghez való köze. Semmiféle szálerősítést nem tartalmaz, egyértelmű hamisítvány. Jelen esetben egy Volkswagen bogár alvázon van, de aki ilyesmivel akar pénzt keresni, az nem fog megállni egy bizonyos típus, egy fajta alkatrészénél. Várható, hogy bármilyen gépjárműnél feltűnhet, ahol ilyesmi, gumiszerű dologra szükség van. Lehetnek ezek rezgéselnyelő betétek, amik nem okoznak tönkremenetelükkel egyértelmű életveszélyt, de oda is beszerelésre kerülhetnek, ahol nagy bajt okozhatnak.

Kérek mindenkit, aki ilyet beépített, haladéktalanul ellenőrizze! Ha valaki olyan ismerőséről tud, aki felhasználta, azonnal értesítse, nem tűr halasztást!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .