Forgószél

Ha szélvihar szórta volna szét egy puzle darabjait, akkor lenne hasonlóan nehéz dolga a kirakó emberkének, mint nekünk abban a projektben, amire most készülünk.

001_35.JPGMár vagy 8 éve tologatjuk az egyik sarokból a másikba ezt az alvázat, amihez még kaszni is készült, sőt, az is már öt éve várja lefényezve a jobb sorsát. Mercedes 170-es lenne, de a gazdája sem pénzügyileg, sem alkatrészileg nem bírt kibontakozni. (bár e két dolog szervesen összefügg)

Most kitalálta, hogy rakjuk úgy össze, ahogy van, abból ami van, hagy keltsen egységes, de kissé hiányos hatást az autó. Az ötlet nem rossz, csak a megvalósítás lehetőségei kétségbe ejtőek. Az évek alatt sokszor megjelent a tulaj. Hozott ezt, meg azt, aztán vitt ezt is, meg azt is. Később hozott a lengyelektől egy félbemaradt ugyanilyen járgányt, azt rakatta velünk össze működőképesre. Abba is kerültek be alkatrészek, úgyhogy most már senki nem tud semmit, hogy mi hol, és egyáltalán van-e hozzá.

Az előző Mercit sem volt piskóta összeszerelni. Életemben nem láttam még közelről ilyet. Kaptam egy alkatrész katalógust abból kellett kitalálnom az egészet, sőt az elektromos bekötést is, az izzítós, dízeles nehézségeivel együtt.

Tehát ezek után, majd ha időmből kifutja, akkor az optikai bioszenzoros érzékelőimmel (szemem) begyűjtöm a fellelhető alkatrészhalmaz információit, és ismét fellapozom a katalógust, hátha majd a rajzokat nézegetve leesik, hogy hol, mit láttam.

Addig is, holnap megközelítem a hibás váltót. Finom meló lesz…

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .