Kicsit megrázom magam

A mai napon beraktam hátra egy ülést, majd megcsapattam magam az árammal, és fát faragtam, szerencsére nem keresztet, bár azt már úgy is más készítette volna.

001_21.JPGLátszatra semmi különös nem történt. Pad egy szürke térben. Érdekes, absztrakt a formavilág, láttunk már kockákat, négyzeteket festményeken, ehhez hasonlatosan. Talán még jól is mutatnának a kalaptartón a pofára fordított hangszórók, lágyítva a merev világot.

Azért ez az egyszerű folyamat sem ment szálka nélkül. Az alsó pad nem fért be a helyére, mert a mellé utólag felragasztott bitumenes rezgéscsillapító anyag 1 centimétere éppen elég volt ahhoz, hogy fel kelljen bontani a friss kárpitozást, és lehetett csiszolni a fát. Második lépésben gumikalapáccsal próbáltam meg összetörni a drága kárpitos emberünk által a bélésbe illesztett keménypapírt, de ezzel csak fél sikert sikerült elérnem, mert maradt még az útban más is, így még mindig kettő centiméterrel feljebb áll a rendes helyétől az ülés hátulja, de marad így.

Miután ezen így megpihentem, megkerestem magamban az asztalost, de nem az asztalkészítő fajtából. Az nekünk nem elég. Megtaláltam, így átmentem a másik műhelybe. Körbejártam a szalagfűrészt, ami nagyon megviselt állapotban van, amióta más is használja. Elég sok időt töltöttem a tökéletesítésével, hogy precíziósabb munkákhoz is jó legyen, de Jóska bácsi rájött, hogy jobban jár, ha ezzel aprítja a téli tüzelő, így a mostani gépállapotot a még használható kategóriába sorolnám.

Az első meglepetés az elektromos csatlakoztatásnál ért, és ez igencsak megrázó volt. Bal kezem muszklija egy vas állványhoz ért, így dugtam be ugyanezen kézzel a dugót. Utána már Jóska bácsi is mondta, hogy őt is bizseregtette, de mivel én nem gumitalpon keresztül földeltem a „bizseregtetőt”, hanem a bal karommal, meg a vassal, így durva volt. Aki azt mondja, hogy ááá, már engem is hányszor megrázott az áram, annak üzenem, engem is. Csak egyszer kell úgy rányúlni, hogy a szíven menjen át, és aztán nem büszkélkedünk vele. Na, de mivel csak a karom zsibogott egy ideig, így elkészült a nagy mű, keretbe foglaltam a 170-es Merci ablakát.

002_12.JPG

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .