Minden, mindenfelé kavarog

Fent van az egyik oldali légvezető.

Majd lezárom még az éleket, hogy legalább a dob felől ne verődjön be a sólé. A nagy izébe, ott az elején, így is be fog folyni az esővíz, meg ilyenek, de legalább az aljában megpróbálom kikenni.

A sárvédőt annyira foltoztam ki, hogy helyére bírjam erősíteni. Nem volt ez sem egyszerű, mert a rohadásokon kívül itt is megvolt található a törés, és a dilettáns javítás.

A kiegészítő elemek felillesztése a sárvédő rendeltetési helyén történt, mert csak így garantálható az ajtóhézag futása. Holnap már a felszereltről publikálok képeket. Két nap, és tiszta autó kinézete lesz a kaszninak. Mostanság, annyira nem nagyon érdekes a tevékenység, de azért igencsak oda kell figyelni. A légvezetők felrakásánál a megfelelő illesztésre kell figyelni, mert ha elhúzza a doblemezt, akkor a sárvédő nem fog a helyére találni, a sárvédőnek meg eleve jól kell kinézni, és kevés gittet kell fogadni.

Más: A rendőrök felfüggesztették a meg sem történt keresztes csomag ellenőrzést. Nekem már a zsigereimben van, hogy nem hiszek nekik. A rohadt kommunista rendőrök megbüntettek tilosban fürdésért egy közúti ellenőrzéskor. Siettem volna, ők meg egy fél óráig szórakoztak, kiegyeztünk. Jött a rendszerváltás. Ki hiszi el, hogy a vörös csillag miatt voltak olyanok, amilyenek. Fogadjam el, hogy más ember lett, az akinek kicserélték a sapkáján a jelképet? Fura szakma ez, attól függ, hogy kit kell verni, hogy ki van hatalmon. Szóval, az új rendőr gyerekeinket sem szerettem meg. Tükör jégen, nekifutásból bírtam kijönni a parton, és kihajtani a stop táblánál. Mosolyogva büntettek meg a bátor véderők, mert nem álltam meg.

Akkor most ráfűzök a történetre, mint Seres Mária szokott a televízióban, amikor teljesen másról akar beszélni, mint a téma : Autó. Autóval mentek a helyszínre a Cozma ügy érintettei. Most enyhítettek a büntetésükön, hamarosan ismét a társadalom hasznos tagjai lehetnek. A bíró azt mondta, hogy nem vezérelte őket ölési szándék, csak dühükben szúrtak. Vajon miért voltak olyan dühösek? Miért volt náluk kés, ha nem akartak rosszat? Szalonnázni vitték? Ez a harmadik eset, amiről tudok, melyben sokat enyhítettek hasonló ügyben. Persze, biztosan nem úszták volna meg ennyivel, ha le lett volna járva a kocsijukban az elsősegély csomag.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .