Posztolj, vagy pusztulj

Na, kérem. Írok már valamit, mert még valaki azt mondja, hogy „izé”.

Nem sok minden érdekes történik felénk, hiszen amit most csinálok,

003_29.JPG– ezt, meg ilyesmit –

láthattátok már egy párszor. Nyugodtan visszamehettek az előbbi Karmann ilyetén készültségi fokához, és ha megnézitek az ottani képeket, ugyanezt fogjátok látni. Ebből is látszik, mennyire változatos a meló. Sokszor ha megkérdezik (vagyis mindig) hogy ennél, vagy annál az autónál nem emlékszek-e arra, hogy történt valami, vagy egyáltalán melyik évben, nem tudok válaszolni, mert egyik nap olyan mint a másik, és ez így van a hetekkel, évekkel is.

Ja, ez meg beesett:

001_44.JPGEz volt az előző lakatolás… vagy az azt meg előző. Fogalmam sincs. Az a lényeg, hogy itt van, bár a fedelek még most sem készültek el, az ajtókkal egyetértésben. Szeptemberre kellett volna megérkezni az egésznek, de mint tudjuk a lassú munkához idő kell. Amúgy a fényezés megüti azt a szintet, amit magamnak is elvárnék. A réstömítőzés ismét kimaradt, ez valami mumus lehet a festőknél. Legalább a kerékdobokat lehúztam én, az jó lett. Legközelebb nekünk kell elvégezni ezt a részét a munkának, ha ezzel az illetővel festetünk, márpedig fogunk, hiszen alig pár száz kilométerre lakik. Szerencsére minden köpésnél lakik egy jó fényező, csak arra kell figyelni, hogy az ország két végében szabad csak köpni.

Most már elég lesz a nyálaskodásból, inkább szebb dolgokról kellene megemlékezni.

002_29.JPGEz a szín az eredeti katalógus árnyalat. Akkoriban divatos volt ez a sárgásra tört fehér, a Wartburgom is ilyenben tündökölt. Merci műszerfalas, Volvo üléses, meg ilyesmi jelzőkkel illették. Csak azt nem értettem, hogy ha abba tudtak olyan váltót szerelni, amit kisujjal lehetett váltani, akkor a többibe miért olyan volt, amit megfogott egy hátramenet. Az igaz, hogy azt az NSZK-ba vitték ki a keletnémetek, és onnét hozta be egy őrült kollégám. Mindenki bolondnak nézte. mert más nyugati kocsit hozott, ő meg szoci kocsit. Erre egy másik kollégám meg Skodát vett. Tiszta őrültek háza volt az a cég. Egyszer így év vége felé jött egy kuncsaft, ott bolyongott a telepen amikor megtalált. Valami főnököt keresett, én meg átküldtem a presszóba, mert ott ült az egész iroda. Utána minden voltam, csak fajin gyerek nem. „Lejárattad a céget”- mondták. De. hogy hova már jobban?

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .