Végtelen űr

Ilyenkor már látszik a fény az alagút végén, és nem a vonat jön szembe. Amikor felteszem az orrot, elkezd a Karmann egy űrhajóra hasonlítani.

Holnap, remélhetőleg már az ionhajtómű hűtőturbináinak gyorsító alagútjai is felkerülnek, akkor az igazi. Az elülső nyílásokból szállítja a levegőt az utastérbe, sárvédő nélkül igen mutatós, persze csak annak, aki fogékony az ilyesmire.

 Egy új világ sejlik fel a távolban, ha hiper sebességre kapcsolok, talán május közepére odaérek, mert ugye a festő, már nagyon festene.

 Ez is a rossz javítás velejárója. Alá volt lapolva egy lemez, hogy a gitt ne essen át, így létrehozták a rohadás melegágyát.

Úgy néz ki, a garázsban majálisozok. Nem is bánom annyira, hiszen jó társaságban leszek. Én, a legjobb barátom (én) a szerelő gyerek (én) a kárpitos (én) az Irén, az nem lesz ott.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .