Mégis lesz idén autó show: AMTS Online Edition

A koronavírus miatti leállás a rendezvényeket sem kímélte. Így például az Automobil és Tuning Show idén még nem kápráztatta el a rajongókat. Eddig, legalábbis! Azonban hazánk legnagyobb szezonkezdő autó show-jának szervezői megtalálták a módját, hogy a rajongók 2020-ban se maradjunk AMTS nélkül.

A két ünnep között, december 29-én, az AMTS Online Edition megtekintésével minden korábbi és leendő látogató egész napos élő műsorfolyamon élheti át újra az AMTS-életérzést, az autó show Youtube csatornáján.

A reggel 10 órától kezdődő program keresztülvezeti a nézőket a rendezvény tematikus kiállításain és versenyein. Élő stúdióbeszélgetések, exkluzív autóbemutatók, továbbá számos hazai és nemzetközi hírességgel készített interjút láthatnak, hallhatnak a közvetítésbe bekapcsolódók.

Ahogyan már szeptemberben megígérték a szervezők, az AMTS idei nyereményautóját – egy átépített Porsche Boxster S roadstert – is kisorsolnak az online show-n.

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2020-as rendezvényre vásárolt teljes árú felnőtt belépőjegyét, vagy családi jegyét megtartja (amelyeket a jövő évi rendezvényen használhat fel), vagy  2020. december 28-ig elővételben teljes árú felnőtt belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a 2021-es AMTS-re. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, ami itt érhető el.

Az AMTS online show-val kapcsolatban minden további infó megtalálható a www.amts.hu/onlineedition weboldalon.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak online december 29-én, valamint természetesen a jövő évi Automobil és Tuning Show-n, 2021. március 26–28. között a Hungexpón! Utóbbiról hamarosan további infókat is ígértek a szervezők.

Az autó show programjai időrendben

10:00–11:30
Magyarok a Világ Jármű-gyártásában
Magyarok tervezte járműipari csodák az Autós Nagykoalíció elnöke, Knezsik István gondozásában

12:40–13:30
Carstyling.hu Tuning Show
A hazai és a nemzetközi tuning élet gyöngyszemei

13:40–14:35
Classic Automobil Show
A veterán, HotRod és amerikai autók világa

14:40–15:30
Versenysport és Adrenalin
Drift, Rallye, Offroad, motorsport

15:40–16:15
Autó Show & EV GreenTech
Autómárkák, importőrök és elektromos autók

16:25–16:50
Nyereményautó sorsolás
Az AMTS 2020 fődíja, a Porsche Boxster S kisorsolása

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .