A Bulli konvoj 2022-ben visszagurul Hannoverbe

2007 után a Volkswagen Haszonjárművek ismét nagy Bulli buszfesztivál megrendezését tervezi. 2022. július 15–17. között a hannoveri vásárterület ismét a VW Transporterek nagy táborává válik.

Minden generáció sok ezer VW Bullistáját várják a világ minden tájáról érkező rajongókkal, hogy megünnepeljék a kultikus járművüket.

Volkswagen Nutzfahrzeuge, 2021

A VW buszos rajongói közösség úgymond 2017 óta vár a bejelentésre, hogy újabb Bulli találkozót szervez a Volkswagen Haszongépjárművek. Július 15-én a Transporter rajongói közösségekben nagy lelkesedéssel olvasták a „Volkswagen Haszonjárművek Oldtimer” Facebook oldalán a „titokzatos” 2022-es naptári bejegyzést. A dátum gyorsan elterjedt az egész földkerekségen, és már most óriási a várakozás az összejövetel előtt.

Carsten Intra, a Volkswagen Haszongépjárművek márka igazgatóságának elnöke elmondta, hogy a hűséges VW Bulli-rajongók már régóta várják a legendás 2007-es találkozó megújulását. Jövőre vége lesz a várakozásnak, és Hannover ismét a Bulli fellegvára lesz. – A közösséggel együtt szeretnénk megünnepelni a Bullit, és üdvözölni a család legújabb tagját: a teljesen elektromos ID. BUZZ-t!

A Volkswagen Haszongépjárművek megkezdte a szervezést, lefoglalták a fesztivál területét, a hannoveri expo helyszínén. További információk őszre várhatók, az új év első napjaitól pedig már valószínűleg regisztrálhatnak is az érdeklődők.

Visszatekintés 2007-ben megtartott első nemzetközi hannoveri VW Bus találkozóra

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .