A konszern elindította tájékoztató internetes oldalait

A Volkswagen újabb lépést tett annak feltárásában, hogy az EA 189 típusú dízelmotorral ellátott járművek közül melyek érintettek a szervizakcióban. A konszern minden ügyfele saját maga azonnal ellenőrizheti, hogy a járművén el kell-e végeztetni a károsanyag-kibocsátással kapcsolatos utólagos javítást.

Ehhez online felületeket hoztak létre, melyek magyar nyelven is elérhetők a következő címeken:

http://info.volkswagen.com/hu/hu/home
http://wwww.audi.hu/szerviz/szerviz_informaciok/
http://www.skoda.hu/tulajdonosoknak/dizelmotor_informacio
http://www.seat.hu/tulajdonosoknak/dizelmotorok-informacio

A www.volkswagen.hu, az audi.hu, a skoda.hu és a seat.hu oldalakról egy kattintással elérhető felületen a jármű alvázszámának megadása után minden ügyfél egyértelmű választ kap arra, hogy járműve érintett-e vagy sem. Ezen kívül további információk is szerepelnek az oldalon, például a témával kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok.

Továbbra is érvényes a már többször elhangzott kijelentés: a Volkswagen aktívan tájékoztatja minden érintett ügyfelét. Minden jármű műszakilag biztonságos és üzemképes még az esetleges, károsanyag-kibocsátással kapcsolatos utólagos beavatkozást megelőzően is.

A márkakereskedések szintén az ügyfelek rendelkezésére állnak tanácsadással, valamint érdeklődés esetén tájékoztatást adnak arról, hogy az adott jármű érintett-e. Az alvázszámra ebben az esetben is ugyanúgy szükség van.

A Volkswagen és a konszern többi érintett márkája még októberben bemutatja az illetékes hatóságoknak a műszaki megoldásokat és intézkedéseket. Az érintett járművek tulajdonosai a rákövetkező hetekben, illetve hónapokban kapnak tájékoztatást erről.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .