AudiStream: virtuális gyárlátogatás Ingolstadtban

Vessen egy pillantást képernyőjén keresztül az Audi A3 karosszériájának gyártására, egy kattintás után pedig máris az A4 összeszerelő során találja magát: az Audi az első autógyártó, amely interaktív sétát kínál üzemében.

Február 12-től az érdeklődők bepillanthatnak a márka ingolstadti üzemének gyártási folyamataiba. Tehetik mindezt online és angol nyelven, akár az otthonuk kényelméből vagy menet közben is. Tapasztalt túravezetők kísérik a virtuális sétát választókat és élő adásban válaszolnak a felmerülő kérdésekre – hívják fel a figyelmet a vállalat sajtanyagában.

Az AudiStream részletes betekintést nyújt a kiválasztott gyártási szakaszba az Audi ingolstadti üzemében. Ezen kívül az új online lehetőség bemutatja a márka műszaki különlegességeit is. A túravezetők megosztják a korábbi gyárlátogatásokon szerzett ismereteiket és élőben kísérik a virtuális túrát a stúdióból. A párbeszéd részeként elmagyarázzák a gyártási folyamatokat, megválaszolják az egyes kérdéseket és igyekeznek a közel 20 perces élő adás menetét a résztvevők kéréseihez és érdeklődéséhez igazítani.

Az AudiStream az „Audi live at the Ingolstadt factory” („Az Audi élőben az ingolstadti gyárból”) című programmal indul útjára. A résztvevők megtekinthetik, hogyan készül egy Audi, az első gyártási lépéstől a présüzemben egészen az utolsó kézzel végzett műveletekig az összeszerelés során. A jövőben a márkát érintő további témák közvetítése várható.

A látogatók a https://www.audi.stream/ oldalon választhatják ki a számukra szimpatikus élő közvetítést és a megfelelő időpontot. A lehetőség ingyenes, esetleges költségek – a választott szolgáltatótól függően – az internethozzáférés kapcsán merülhetnek fel.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .