Brisa termékekkel bővítette ajándéktárgy választékát a Bug Parts

Ismét bővült a Bug Parts amúgy is széles termékpalettája. A használati- és volkswagenes ajándéktárgyak, autós kiegészítők sorába bekerültek a Brisa méltán elismert, minőségi termékei.


Akik decemberben jártak a budapesti üzletben, maguk is láthatták a különböző VW-logós karácsonyi fényfüzéreket, amelyekre – mint a bolt vezetőjétől, Hudák Mihálytól megtudtuk – hatalmas volt a kereslet. Nem is számítottak rá, hogy ennyi VW-fan karácsonyi boldogságához hozzájárulhatnak ezzel a termékkel. Sok pozitív visszajelzést kaptak, fotókat is küldtek a vásárlók a világító díszek felhasználásáról.

Transporter T1 falióra

– Tulajdonképpen mi is az a BRISA? Milyen termékekről van szó? – tettük fel a kérdést a cégvezetőnek.
– A BRISA hivatalos engedéllyel rendelkezik a Volkswagentől, hogy a német autógyár ajándék-, divat- és életmód termékeit fejlessze. Először Európában indították útjára a termékcsaládot 2013-ban, majd fokozatosan egyre több, ma már mintegy 300 terméket forgalmaznak világszerte. Termékeiket folyamatosan fejlesztik, hogy a volkswagenes kollekciójuk valódi, jó minőségű fogyasztói márka legyen! Többek között táskák, piknik eszközök, piknik takarók, illatosítók, bögrék és sok egyéb szebbnél szebb ajándéktárgy jelenti a fő kategóriákat, de divatáru, írószer, konyhai eszközök és játékok is megtalálhatók a kínálatukban, amelyek immár a Bug Parts üzletében személyesen is megvásárolhatók, illetve a webáruházon keresztül megrendelhetők, hogy bogarazással, buszozással, VW-érzéssel teli, csodálatos pillanatokat szerezzenek a volkswageneseknek.

Kulcstartók és légfrissítők
Ideális piknik felszerelés strandra, VW-találkozóra
GTI-bögrét minden műhelybe!
GTI fénylánc

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .