33 országban indult az új Golf kampány

A Volkswagen nemzetközi reklámkampányának első fázisa főként az emberekre, illetve az élet általuk fontosnak tartott dolgaira összpontosít. Hét személyes kérdés nyomán születik meg az érzelmes hangvétel, amely minden médiában meghatározza az új Golf reklámjait.

 

„A jövő mindenekelőtt elkötelezettséget igényel, ugyanis minden erős autómárka alapjául izgalmas modelljei, testre szabott szolgáltatásai és kiváló imázsa szolgál“ – fejtette ki Giovanni Perosino, a Volkswagen marketing-kommunikációs igazgatója. „Reklámjainknak a lelket kell megérintenie, mégpedig autentikus, emberi, szimpatikus és egyértelmű üzeneteivel. Ily módon kívánjuk tovább erősíteni a Volkswagen pozitív márkaimázsát.“

 

Annak érdekében, hogy kellő érdeklődést és tetszést válthasson ki a megfelelő célcsoportok körében, a Volkswagen elgondolkodtató személyes kérdéseket intéz minden felhasználóhoz az új Golf online-platformján. A „Ha csupán EGYETLEN DALT hallgathatnál egész életedben, melyik lenne az?“ és a „Ha csak EGYETLEN HELYEN élhetnél, melyik lenne az?“ csupán kettő az összesen hét kérdés közül, amelyeket a weboldal látogatói megválaszolhatnak.

{gallery}depoinfo/2012_09/onething{/gallery}

 

Az onething.com felhasználói saját online profiljukat megalkotva, a Facebook, Twitter és Google+ közösségi oldalakon is megoszthatják válaszaikat barátaikkal. További izgalmakról a nyereményjáték és a személyes film gondoskodhat, amely a korábbi válaszokat egyfajta road-movie stílusában filmesíti meg. A válaszok széles skáláját statisztikák teszik szemléletessé, kiemelve az egyes országokra jellemző sajátosságokat.

 

A Volkswagen mindemellett számos prominens személyiséget is sikerrel nyert meg, hogy reklámkampányát személyes online-csatornáikkal is bővítse. Ennek keretében a onething.com például DJ Paul van Dyk és a profi skateboardos Tony Hawk profiljával is gazdagodott.

 

A kampány első fázisában bemutatandó „ONETHING“ TV-spot szintén nemzetközi előadókkal szól az élet fontos dolgairól. Rendezője az angol Brett Foraker, aki többek között a brit „Channel 4” televíziós csatorna kreatív igazgatójaként vált ismertté.

 

Az új Golf kampányának második fázisa október végén indul, a reklámkampány költségeit a DDB és a Grabarz & Partner közösen viseli.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .