4 adományautó a 20. jubileum alkalmából

A Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója hétfőn adományautókat adott át a Magyar Vöröskeresztnek és a Heim Pál – Madarász utcai Gyermekkórháznak a cég 20. születésnapja és az közelgő ünnepek alkalmából. A Magyar Vöröskeresztnek ajándékozott két Skoda Octaviát dr. Habsburg György, a szervezet elnöke, a Gyermekkórháznak ajándékozott Octaviát dr. Harmath György, a kórház igazgatója vette át Eppel Jánostól, a cég ügyvezető igazgatójától.

 

A Vöröskereszt az egyik Skodát budapesti, a másikat Szabolcs-Szatmár-Bereg-megyei szervezetének támogatására használja fel, míg a gyermekkórház Skodája gyermekorvosi ügyeleti gépkocsiként lép szolgálatba.
A Porsche Hungaria fennállásának húsz éve alatt legkiemeltebb feladatának a szociális- és gyermekegészségügyi intézmények folyamatos támogatását tekintette. Így a három gépkocsi mellett ugyanezen alkalomból többmillió forintos támogatást utalt át a gyermekszív-transzplantációkat, műszíves programokat és operációkat végző Gyermekszív Központnak, a Fóti gyermekközpontnak, valamint hamarosan egy 4. Skoda Octaviát adományoz a vörösiszap ömlésben jelentős károkat szenvedett Kolontár község polgárőrségének.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .