A 21. századi Beetle világpremierje

 

A Volkswagen április 18-án egyszerre három helyszínen mutatja be a Beetle 21. századi változatát, amellyel ismét új fejezetet nyit az automobilizmus történelmében. A világpremierre Shanghaiban kerül sor, New Yorkban a The Black Eyed Peas mutatja be legújabb, a The Beginning című lemezét, és a Terminal 5 legnépszerűbb felvételeit. A Berlinben zajló bemutatón pedig egy belga duó, a 2manydjs lesz a zenei főszereplő. Az MTV jóvoltából világszerte csaknem félmilliárd háztartásban lehet szinte egyidejűleg nyomon követni a három helyszínen zajló eseményeket.

 

 

„A maga területén a Beetle, míg a zenében az MTV is egyaránt meghatározó, globális jelképek., és ebben a marketing együttműködésben közvetlenül a márka rajongóihoz tudjuk eljuttatni üzenetünket. Az autó  egyedi stílusa jól ötvöződik a legújabb műszaki megoldásokkal, melyek remélhetőleg kitűnő fogadtatásra találnak a vásárlóinknál” – mondta a világpremier beharangozásaképpen Luca de Meo, a Volkswagen Csoport és a Volkswagen Személygépjármű Divízió marketing igazgatója.

Az autó kívül felidézi a régi Volkswagen Beetle vonalvezetését, és ezeket a stílusjegyeket ötvözi a legújabb technikával. Ebből eredően a Beetle egyszerre kínálja a vezetési élményt és az egyéniséget. Az MTV a világ vezető ifjúsági televíziós márkája. Mintegy félmilliárd háztartásban fogható, és a legkedveltebb zenecsatorna a fiatalok körében történő innovatív zenei megjelenésre. Az MTV a pop kultúra tükreként a zenei ízlés formálója, mely érdekes történetekkel, díjak alapításával, zenei felfedezéssel alakítja a televíziós, online és mobil életteret, online felülete vezető fórum a zenei újdonságok és a pop kultúra terén.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .