A Volkswagen újra a Carstyling.hu Tuning Show-n

 

Hatodik alkalommal rendezik meg Budapesten a Carstyling.hu Tuning Show-t, amelyen a korábbi évekhez hasonlóan a Volkswagen is jelen lesz, az idén a márka külön standdal képviselteti magát.  A kiállításnak idén is a Hungexpo területe ad otthont március 25-27-e között. Az érdeklődők 20 ezer négyzetméteres fedett – és 35 ezer négyzetméteres külső területen tekinthetik meg nyolc ország speciális csúcskategóriájú – és magán készítésű demo autóit.

 

 

 

A három helyszínen összesen 588 négyzetméteres Volkswagen standon kiállított 8 autó a legújabb innovációs megoldásokat bemutató, számos extrával ellátott modell, melyek között szerepel majd egy viperazöld Scirocco 1.4 TSI DSG, egy 4-ajtós tornádópiros Golf GTI 2.0 Turbo DSG, egy cukorfehér Eos 1.4 TSI és egy mélyfekete Touareg 3.0 V6 CR TDI BlueMotion Technology Tiptronic.  Ez a négy autó vesz részt majd a Volkswagen által szervezett 2011-es InnovaTurnén is, aminek a tesztvezetéseire akár a helyszínen regisztrálhatnak az érdeklődők.

Ezen kívül látható majd négy Golf R design típus is, mely nemrég elnyerte a TOP GEAR „Hot Hatch of the Year“ díját az alsó-középkategóriájú sportkocsik között.

A négy Golf R design mindhárom standon látható majd, egyet a központi Volkswagen standon, kettőt a színpad két oldalán, a negyediket pedig az élő autóépítés mellett tekinthetik meg az érdeklődők. A 2010-ben debütált autóépítő műsorszámban idén egy vadonatúj háromajtós Volkswagen Golf VI-ost építenek teljesen át a rendezvény három napja alatt.

A Volkswagen törekszik arra, hogy minél jobban megismertesse az érdeklődőkkel a márka újdonságait, legújabb fejlesztéseit. Ezért lehetőség lesz az autók minden oldalról való megtekintésére, és a látogatók akár még bele is ülhetnek a kiállított modellekbe. Az érdeklődők természetesen a márkát kiválóan ismerő értékesítőktől kérhetnek tanácsot, információkat a helyszínen.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .