A Volkswagenek a legbiztonságosabbak

Újabb Volkswagen kapta meg a kategóriájukban legjobb eredményt elérő autóknak járó TOP SAFETY PICK minősítést az Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) amerikai non-profit tudományos- és kutatóintézet töréstesztjén. Így már a kilencedik Volkswagen típus kapta meg ezt az elismerést, így biztonság terén a Volkswagen márka vezet az amerikai autópiacon.

 

A 2011-es Volkswagen modellek, amely korábban már megkapták a TOP SAFETY PICK minősítést: a Jetta, a Jetta SportWagen (az európai Golf Variant megfelelője), a CC (nálunk Passat CC), a Passat, a Tiguan, a Touareg, a Golf és a Golf GTI.

Az évente megrendezett IIHS törésteszt-sorozatokban frontális-, oldalütközéses- és ráfutásos baleseteket szimulálnak annak érdekében, hogy kiderítsék, melyik jármű nyújtja a legjobb védelmet utasainak. A tető merevségének vizsgálata új követelmény. Ezen felül az intézet csak olyan autókat értékel, amelyeket oldallégzsákkal és elektronikus menetstabilizáló rendszerrel is felszereltek

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .