ABT Power teljesítménynövelés

Újabb teljesítménynövelő motortuning akciót hirdetett az ABT Sportsline hazai képviselője, az ABT Sportsline Hungary. A debreceni és immár budapesti telephellyel is rendelkező cég az 1,9–2,0 literes TDI, valamint az 1,8–2,0 literes TFSI motorokhoz kínálja szolgáltatásait igen kedvező feltételekkel. A részletes sajtóhír az alábbiakban olvasható.

 

 

„Azt tudjuk, hogy Ön szép autót vezet. Ma a következő  kérdést tesszük fel Önnek: Lehet egy kicsivel nagyobb? Egy kicsivel nagyobb forgatónyomaték, egy kicsivel jobb húzóerő, egy kicsivel jobb gyorsulás, egy kicsivel több adrenalin és nem utolsó sorban egy kicsivel több vezetési élvezet?

Semmi sem szól ellene, viszont nagyon sok minden van mellette. Például a vonzó feltételek, melyeket 2010.09.01–09.22-ig kínálunk Önnek az ABT Seat és  Škoda akció keretében (bruttó 180 ezer forint* minden 1.9l, 2.0l TDI és 1.8l, 2.0l TFSI motorhoz).

A legjobb gyárilag jóváhagyott SEAT-Skoda motortuning a német Audi Sport Team ABT Sportsline-tól. Avagy annak a bizonyossága, hogy minden, ami az utakon Önnek több élményt nyújt, azt mi a versenypályákon teszteltük. Hiszen ez az ABT családi tradíció része.

Ragadja meg a lehetőséget az ABT Power teljesítménynövelés akcióval Seat és Škoda járművekhez 2010.09.01–09.22-ig. És álljon meg az ABT Sportsline Hungary boxutcájában, amit garantáljuk, hogy soha nem felejt el.”

Bővebb tájékoztatás:

www.abt-sportsline.hu
BUDAPEST: +36 1-784-4437
DEBRECEN: +36 52-540-777 

*plusz munkadíj (bruttó 20.000 Ft)

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .