Akkumulátor kereső iPhone-ra

 

Az Exide érdekes, egyben igencsak időszerű kezdeményezéssel lépet: akkumulátorkereső alkalmazást kínál iPhone-hoz. Ingyenesen letölthető az Apple Store-ból  az „Exide Technologies Battery Finder” alkalmazás iPhone használóknak. A mobil app-pel egy akkumulátor választóhoz jutunk. Az alkalmazáshoz a cikkbe ágyazott QR-kódot olvasva közvetlenül el lehet jutni, és le lehet tölteni.

 

 

Az alkalmazást indítva első lépcsőben az Exide-hoz tartozó hat márkából – Exide, Centra, Deta, Fulmen, Sonnak és Tudor – kell kiválasztani az egyiket, talán érdemes olyat, amelynek ismerjük a forgalmazóját. A márkaválasztás után jöhet a akkumulátorválasztás, ez történhet közvetlenül az akkumulátor jellemzőire keresve, vagy átételesen, az autótípust kiválasztva, amelyhez az akkut szeretnénk megvenni.

Érdekes, de magyar rendszámos autóval nem alkalmazható lehetőség, hogy több európai állam esetén a rendszámra rákeresve lehet kocsit választani.  Magyar kocsival tovább kell lépni a típusválasztóhoz, ez részben Magyar nyelvű. Ha végig válogattuk a márkát-típust-modellt, akkor a keresés eredményeként megjelenik mely akkukat kínálja a gyártó a választott márkától – például az Exide-tól.

A próbakeresésre három akkut dobott fel, eltérő árkategóriában – és persze a külméreten kívül eltérő specifikációval, mert például a top akkunak a legnagyobb az indítóárama. A keresés eredményeként az adatokon kívül fotókat is megnézhetünk az akkuról.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .