A Magyar Sí Szövetség és Miklós Edit támogatása

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Sí Szövetség az Audi és a Das WeltAuto márkákkal, melynek keretében a négykarikás-, és a piacvezető használtautó márka anyagi támogatást nyújt a Szövetségnek, illetve egy-egy Audi Q3-as és Volkswagen Transporter gépkocsit biztosít a legeredményesebb hazai alpesi síelőnek, Miklós Editnek.

A mostani megállapodás lényegében a válogatott síelőnek adott eddigi támogatás kibővítését, illetve a Szövetség támogatására történő kiterjesztését jelenti. Az Edit által használt Audi Q3 karibu barna metál színű, 177 LE, 2.0 TDI quattro S-tronic típus, a fehér Volkswagen Transporter  9 személyes kisbusz pedig hosszított alaplemezű, szintén 2.0 CR TDI  Ice kivitelű, 85 LE gépkocsi. A két gépkocsi kulcsait Frank György, a Das WeltAuto márkavezetője adta át a kiváló versenyzőnek, és reményét fejezte ki, hogy a két jármű kiváló szolgálatot tesz majd a versenyekre történő eljutáshoz és a nagy mennyiségű edzés- és versenyfelszerelés szállításához.

A Das WeltAuto márka két évvel ezelőtt kötött szponzori megállapodást a pályafutását magyar színekben akkor kezdő kiváló sportolóval, mely akkor a versenyző igényei szerinti autó használatáról szólt – a márka először egy Audi A6 Avant-ot, később pedig egy Volkswagen kisbuszt adott át. A mostani versenyidényben viszont már két autó, az Audi Q3-as és a kisbusz tudja Edit európai versenyprogramját támogatni.

A Magyar Sí Szövetséggel kialakított kapcsolatrendszer előzményeként a két márka az Eplényi Nordica Síaréna támogatásán keresztül már kapcsolatot épített ki a sí sporttal – ez az együttműködés a 2014-2015-ös idényben is folytatódik – de a Szövetség támogatása a két márkának a sportághoz történő eddigi kötődésének erősítését jelenti.

Az Audi nemzetközi szinten a sí sport egyik legnagyobb támogatója: közismert, hogy névadója az Audi FIS Alpesi Világkupának és támogatja a sífutásból, és síugrásból  álló Északi összetett versenyeket is. Az ingolstadti márka a Das WeltAuto-val karöltve itthon először alakított ki átfogó együttműködést a Magyar Sí Szövetséggel.

A mostani megállapodás keretében a két márka mint „a Magyar Sí Szövetség hivatalos szállítója” illetve mint „Miklós Edit támogatója” jelenik meg, és a három partner együttműködik a hazai és nemzetközi síversenyekkel kapcsolatos rendezvényeken és megjelenik az azokat népszerűsítő kiadványokban valamint a versenyzők sportruházatán.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .