Az új ABT Multivan

A VW Transporter mindig is sokoldalúságáról volt híres – mind a felhasználás tekintetében, mind a tulajdonosok egyedi igényeit figyelembe véve. Legyen szó akár kemping buszról, vagy egy általános célú családi járműről, a minden mikrobuszok atyjának is nevezett járművel szinte bármire képesek lehetünk. – Egy jó ideje már ideális tuning alapnak is tartják – állítja Hans-Jürgen Abt. Az ABT Sportsline vezetője szerint a Transporer garantálja a sikert.

A VW Transporter mindig is sokoldalúságáról volt híres – mind a felhasználás tekintetében, mind a tulajdonosok egyedi igényeit figyelembe véve. Legyen szó akár kemping buszról, vagy egy általános célú családi járműről, a minden mikrobuszok atyjának is nevezett járművel szinte bármire képesek lehetünk. – Egy jó ideje már ideális tuning alapnak is tartják – állítja Hans-Jürgen Abt. Az ABT Sportsline vezetője szerint a Transporer garantálja a sikert: – Először is kiváló alapokat hoztak létre a VW gyárban, ez az egyik ok, amiért szívesen nyúlnak hozzá a tunerek – mondta. Következésképpen a gazdag hagyományokkal bíró ällgaui cég is így tett, s a legújabb wolfsburgi szállító járműből egy valódi cross sport járművet faragtak.

A tervezők teljes optikai csomagot hoztak létre, mellyel az ABT Multivan valódi nagy rakterű sportkocsivá avanzsált. Függetlenül attól, hogy a családot kell nyaralni vinni, vagy üzleti partnereinket fuvarozzuk, az ABT Multivannal igazán élvezetes és dinamikus lesz az utazás. „Miért legyek olyan, mint a többiek?” – szól a mottó, és valóban, a Transporter klasszikus egyedi autó, amely magabiztosan mutatja, hogy honnan származik.

A hűtőrács még inkább hangsúlyozza a Multivan feltűnőségét, az első spoiler miatt olyan, mintha a magas karosszéria ráhajolna az útra. A kaszni különböző részei egy egységet alkotnak, ami excluzivitást és sportosságot kölcsönöz a kis busznak: az orrész, az oldalsó küszöbök és a 19 colos BR könnyűfém keréktárcsák oldalt adnak erősebb kontúrt a járműnek, ugyanakkor a hátsó spoiler és a négycsöves kipufogó egyértelműen jelzi, hogy valódi ABT járművel állunk szemben.

A hátsó szárny már szinte „hab a tortán”, ami azt mutatja, hogy mint minden ABT Multivan, ez itt szintén egyfajta versenyautó. A precízen az autó karakteréhez tervezett design elemek már megrendelhetők az ABT Sportsline hazai képviselőjétől és partnereitől, ugyanakkor a 2.0 TDI motor teljesítmény-növelésén még dolgoznak a kempteni szakemberek, hogy az ABT Power frissítés tökéletesen a Multivan hajtásláncához legyen szabva és megfeleljen a legkülönbözőbb igényeknek is.

www.abt-sportsline.hu

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .