Az új Beetle Travemünde sztárvendége

 

A hétvégén minden „gömbölyű” Volkswagen, vagyis a Bogár, a New Beetle és a Beetle rajongói sereglettek össze egész Európából Travemünde Balti-tengeri strandján, de a számos nemzet képviselői között az idén először kínai autósok is érkeztek. A Beetle Sunshinetour immár 2004 óta a Beetle-rajongók világszerte legnagyobb szabású privát szervezésű találkozója.

 

 

 

„Tour der Generationen“, hangzott az idei Beetle Sunshinetour mottója, s valóban, a klasszikus Bogár és a New Beetle mellett a legújabb, márkakereskedőknél még nem is kapható, 21. századi Beetle modell vált igazi közönségcsalogatóvá. A Beetle-rajongók így már tíz héttel a piaci bevezetést megelőzően helyet foglalhattak a márka e különleges ikonja legújabb generációjának volánja mögött.

Az időjárás napfény és eső szolgáltatta változatossága mellett a Volkswagen Sound Foundation három zenekara is gondoskodott a sokszínű ritmusokról a Beetle ünnepén: a Jenix (pop), a Feinkost (rock- és club-zene), illetve a Wilhelm Tell Me (electro-pop) egyaránt fellépett a Balti-tengeri strandon.

{gallery}depoinfo/2011_08/nbtrave{/gallery}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .