Elismerés a vadászoktól

A német „Jäger“  magazin a szakma „Oscarját” ítélte oda a legjobb vadászautónak, így a Volkswagen Haszonjárművek új pick up-ját február elsején az „Arany Vadkan” („Goldener Keiler“) díjjal, a vadász szakma legtekintélyesebb elismerésével tüntették ki.

 

 

A „Jäger“ szakmagazin ötödik alkalommal, 11 kategóriában osztotta ki díjait. A szavazáson nem csupán a magazin mintegy hatezer olvasója, hanem hivatásos vadászok és németországi vadászegyesületek vezetői is részt vettek. Öt kategóriában a magazin olvasói szavazatok, további ötben pedig a lap a szakmai zsűri döntése alapján osztotta ki „Arany Vadkan” díjait, s a leginnovatívabb terméknek is külön elismerés járt. A vadászfegyverek, távcsövek, vadászruházat, kések és lőszerek mellett az Amarok első ízben szerepelt a nevezett termékek között, s mindjárt az olvasók széles körét győzte meg.  A díjat február elsején Roland Korioth főszerkesztő adta át a Volkswagen Haszonjárművek értékesítésének képviseletében megjelenő Werner Nädlernek.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .