Európának is bemutatkozott az Amarok

 A Dakar Rali és Latin Amerika után a március 14-ig tartó Genfi Autókiállításon tartották a Volkswagen Amarok európai premierjét, mely kiemelkedően gazdaságos, közvetlen befecskendezésű dízel motorjaival a pick up kategória legjobb – 7,5 literes – üzemanyag fogyasztási adataival rendelkezik. Az Amarok számos olyan műszaki megoldást kínál, melyek először jelennek meg a közepes méretű pick up szegmensben: ilyen például a bi-turbo töltés vagy a 4MOTION összkerék hajtás.

A Dakar Rali és Latin Amerika után a március 14-ig tartó Genfi Autókiállításon tartották a Volkswagen Amarok európai premierjét, mely kiemelkedően gazdaságos, közvetlen befecskendezésű dízel motorjaival a pick up kategória legjobb – 7,5 literes – üzemanyag fogyasztási adataival rendelkezik. Az Amarok számos olyan műszaki megoldást kínál, melyek először jelennek meg a közepes méretű pick up szegmensben: ilyen például a bi-turbo töltés vagy a 4MOTION összkerék hajtás. Az Amarok ugyancsak kiemelkedik a pick up-ok közül belső terének kialakításával, rakterének szélességével és magasságával, valamint terhelhetőségével.

Az Amarok először négyajtós, öt felnőtt számára is kényelmes dupla kabinos változatban jelenik meg, a nagyobb rakterű kétajtós „single-cab” 2011 első felében lesz elérhető. Az autó külső és belső tulajdonságai és gazdaságos motorjai mellett ugyancsak egyedülálló kategóriáján belül a biztonsági felszereltség területén. Az első légzsákok mellett az utasokat fej- és mell légzsákok, állítható magasságú fejtámlák, és három pontos biztonsági övek is védik.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .