Genfbe jön az A3 Concept

Március elején, a 81. Nemzetközi Genfi Autószalonon az Audi vonzó tanulmánymodellel jelentkezik, amely már az Audi A3 következő generációjának műszaki alapjaira épül. A négyüléses lépcsőshátú limuzin tanulmány már az A3 család jövőbeni bővítésének koncepciójába enged bepillantást.

Az Audi A3 concept sportosan elegáns formavilága a letört felső sarkokkal kialakított, legfrissebb „singleframe” hűtőrácsot és a legkorszerűbb LED technikát felvonultató fényszórókat is harmonikus egységbe fogja. Oldalnézetének karakteres stílusjegyeiként egyebek mellett alacsony és folyamatos ívű tetővonala, illetve kupészerűen döntött C-oszlopai jelennek meg.

Az Audi A3 concept tanulmány hosszúsága 4,44, szélessége 1,84, míg magassága csupán 1,39 méter. E sportos arányok éppoly határozottan kiemelik dinamikus karakterét, mint motorja teljesítménye. Az öthengeres, turbófeltöltésű aggregát ugyanis nem kevesebb, mint 300 kilowattot (408 LE) produkál, amit hétfokozatú S tronic sebességváltó és a quattro összkerékhajtás továbbít a négy kerék felé.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .