Golf GTI Edition 35

Németországban már megrendelhető a GTI 35-ik évfordulójára kiadott Golf GTI különkiadás, az „Edition 35”. A 35 éves múltra visszatekintő sikermodell mind a mai napig kultikus járműnek számít, szinte önálló márkává fejlődött a Volkswagenen belül, ahol mindig is egy-egy különleges modellel ünnepelték a jubileumokat.

 

Ezt a hagyományt folytatják most a Volkswagen Golf GTI Edition 35-tel. A klasszikus GTI elemek egyedi GTI Edition 35 felszereltséggel bővülnek ki.

Nem csak az első lökhárító ragyog új megjelenésével, de a külső és a belső design is a különleges kiadás exkluzivitását mutatja. A „35” felirat a sárvédő mellett, a küszöbön, a fejtámlákon és az ülés középső részén is megtalálható.

 

A minden részletre kiterjedő, megkülönböztetett figyelmet a magas minőségű fém kulcstartóval koronázták meg. A különleges felszereltség mellett a sorozatgyártású modellhez képest megnövelt teljesítménnyel is büszkélkedhet a jubileumi modell, 210-ről 235 lóerőre emelték a vezetési élményt.

 

A Golf GTI Edition 35 világpremierje a legendás GTI találkozón lesz június 1-4 között a Wörthi-tónál. Itt a Volkswagen más jól ismert évfordulós GTI modellt – mint a GTI Edition 20 és Edition 30 – is kiállít. Az új GTI Edition 35 modell alapára 30.425 €, forgalmazása június közepén indul Németországban.

{gallery}depoinfo/2011_05/gti35{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .