Itt a hetedik Passat

Az október 2-án nyitó Párizsi autókiállításon 2010 szeptember 29-én a sajtó számára bemutatták az új Passat és Passat Variant modelleket. Elsősorban új megjelenésével a Phaeton „arcával” és extrém takarékos 4,2 liter fogyasztású motorjával hívta fel magára a figyelmet a média képviselői előtt.

 

 

Az október 2-án nyitó Párizsi autókiállításon (Mondial de l’Automobile Párizs) 2010 szeptember 29-én a sajtó számára bemutatták az új Passat és Passat Variant modelleket. Elsősorban új megjelenésével a Phaeton „arcával” és extrém takarékos 4,2 liter fogyasztású motorjával hívta fel magára a figyelmet a média képviselői előtt.

A Volkswagen által gyártott Passat egészen szép sikertörténetet tudhat maga mögött, hiszen eddig több mint 15 millió darabot értékesítettek az 1973-ban elindított modellből. Nem kell sokáig várni, hiszen a hetedik generációs Passat szedán és variant kivitel, már november közepétől kapható lesz az európai piacokon.

{gallery}depoinfo/2010_09/passat_7{/gallery}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .