www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Jogvédelem több mint 80 éve

1928. óta létezik a németországi DAS jogvédelmi biztosító, amely ez alatt a 82 esztendő alatt Európa több országában piacvezetővé nőtte ki magát. Magyarországon nyolc éve van jelen, s itt is úttörő szerepet játszott a jogvédelmi biztosítás meghonosításában. A nemes kezdeményezés bevallott célja, hogy minden magyar állampolgár képes legyen jogait érvényesíteni és senkinek se kelljen lemondania arról, ami törvény szerint jár neki. Ne legyen akadály a szűkösebb anyagi lehetőség, a jogi tudás hiánya avagy egy erősebb érdekérvényesítő képességgel rendelkező nagyvállalat.

 

 

Nyugat-Európában 100 emberből 70 rendelkezik valamilyen jogvédelmi biztosítással, ami nemcsak a gépjárművel kapcsolatos perekben nyújt kézzel fogható segítséget, hanem a családot, munkahelyet érintő problémák esetén is, azaz a legfontosabb hétköznapi kérdésekben.

A D.A.S. szolgáltatásai két fő kategóriára oszthatók: a közlekedési jogvédelem mellett a családi jogvédelem is szerepel a kínálatukban. A leglényegesebb, hogy mindenki biztos legyen abban, hogy igazát mindig, minden körülmények között megvédheti, bármerre jár a világban. A biztosítottak az ország határait átlépve is nyugodtak maradhatnak, hiszen az európai hálózat minden érintett országban az ottani jogrendet első kézből ismerő, helyi jogászt bíz meg az ügyfél képviseletével.

Azért, hogy az autózás továbbra is öröm maradjon, válassza a legjobb védelmet! 82 év tapasztalatával, természetesen Németországból!
Autóban, már jól döntött! Jogvédelemben sem legyen másképp! D.A.S. a 82 éves német jogvédelmi specialista!
Ne engedje a vezetés élményét beárnyékolni a hatóságok, biztosítók, szervizek trükközéseivel!

Kapcsolatfelvétel:
Bibók Roland (0620-916-6201)
broland75@citromail.hu

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close