Kempingbusszal fesztivál-túrára

Kapd el a fesztivál feelinget! – ez a nyáron induló, a Procter&Gamble által támogatott Pringles sültkrumpli kampány jelmondata. A kampány fő motívumának a fogyasztási cikkeiről ismert cég a VW kempingbuszt választotta. Alapötletük, hogy négy, a Pringles színeire, piros-fehérre fényezett VW T2 járja majd a zenei fesztiválokat egész nyáron, hogy a dobozolt csipszet reklámozza.

Az oldtimer VW buszok a nyomtatott hirdetésekben is főszerepet kapnak, csakúgy mint a bevásárlóközpontokban felállított árubemutatókon. A reklám tervezői és a cég döntéshozói is úgy látják, hogy a VW T2 kempingbusz tökéletesen szimbolizálja a szabadságot, a bulis zenéket, s egyben a hosszú, vidám, napos nyári kalandozásokat.

Mivel ma már nem lett volna egyszerű feladat négy, egyformán piros-fehérre festett kempingbuszt találni a használt autó piacon, ezért a reklámügynökség közvetlenül a buszok szülőhelyét kereste fel Hannoverben. A Volkswagen Haszonjárművek oldtimer szekciója örömmel vette a felkérést, hiszen már többször bebizonyosodott, hogy a régi Transportereket újra és újra a stresszementes, nyugodt és vidám szabadidővel, a fiatalsággal azonosítják. Az oldtimeres szekció felkutatta, majd precízen restaurálta a buszokat. A megrendelő kívánságainak megfelelően mindegyik busz tetején egy-egy nagyméretű Pringles-es dobozt is elhelyeztek.

A buszok a nyár folyamán 17 fesztiválon vesznek részt 13 országban.

 

{gallery}depoinfo/2011_05/pringles{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .