Škodák a GTI-Treffenen

 

A június elején Reifnitzben, a Wörthi-tónál megrendezett idei GTI-Treffen találkozó immár harmincadik alkalommal vonzotta magához a tuningrajongókat egész Európából. A ŠKODA ezúttal is kitett magáért a rendezvényen, ugyanis bemutatta a kifejezetten erre a jubileumi találkozóra készített Fabia RS 2000 dizájntanulmányt, a Fabia Super 2000 raliautót, a sportos Fabia RS-t és az izgalmas Fabia Monte Carlo modellt. Sportos modelljeinek legfrissebb újdonságai mellett a ŠKODA számos szórakoztató programot is kínált.

 

 

A Fabia RS 2000 tanulmányautót kifejezetten a GTI-Treffen találkozóra fejlesztették ki és építették meg. A sikeres Fabia Super 2000 raliautóból kiindulva a ŠKODA tervezői egy vérbeli roadstert alkottak egyetlen cél által vezérelve: dinamizmus és sportos vezetési élmény. A ŠKODA Motorsport tágas raliautóján alapuló Fabia RS 2000 bőséges teret kínál ahhoz, hogy négy személy kényelmesen beszállhasson és helyet foglalhasson utasterében. A meredeken döntött szélvédő a nagyszerű kilátáson túlmenően a friss levegő folyamatos áramlását és a természettel való eggyé válás érzését nyújtja.

A versenysportok rajongói találkozhattak a Fabia Super 2000 modellel is, amely a tavalyi szezonban verhetetlennek bizonyult, uralva az IRC világbajnoki sorozatot (Intercontinental Rally Challenge). A ŠKODA a Wörthi-tónál az osztrák Raimund Baumschlager győztes versenyautóját is bemutatta, amellyel a pilóta a tizedik osztrák ralibajnokságát nyerte meg. Baumschlager személyesen is tiszteletét tette a ŠKODA standján június 2-án.

A ŠKODA ​​600 négyzetméteres standján a kiállított autók mellett számos rendezvény várta a látogatókat. A versenysportok rajongói kipróbálhatták a raliszimulátort, megtapasztalhatták a szabadesést és távirányítós modellekkel versenyezhettek.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .