Minden forint számít!

 

Támogassuk együtt a Közlekedési Sérültek Alapítványát! – A Pirelli Magyarországon a világ leggyorsabb autóihoz készülő abroncsairól ismert – ami azt is jelenti, hogy a vállalat a sebességhatárokat betartó, biztonságos és felelősségteljes közlekedés szolgálatába áll! A Pirelli – hazai gazdasági és kereskedelmi világ felelős tagjaként – most egyedülálló gyűjtési akciót indít annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban támogathassa a Közlekedési Sérültek Alapítványát.

 

 

A kezdeményezés lényege egyszerű: a Pirelli kezdeményezésére az RTL Klub élő  adásában gyűjt majd annak az Alapítványnak a számára, amelyik már több mint egy évtizede (egészen pontosan: 1986. óta) foglalkozik balesetben megsérült emberek sorsával, valamint segít abban, hogy az erre a célra felajánlott adó 1%-ok eljussanak a közúti balesetek nagyon súlyos sérültjei, vagy esetleges elhalálozásuk esetén azok hozzátartozói számára. A Pirelli azonban nem csak katalizátora ennek a kezdeményezésnek, hanem motiválója is. A vállalat ugyanis felajánl egy eredeti, Forma 1-es gumiabroncsot, amelyet a F1 jelenlegi világbajnoka, Sebastian Vettel látott el kézjegyével annak az adományozónak, aki a legmagasabb összeggel támogatja az Alapítvány tevékenységét. (Az RTL Klubbal közösen megrendezésre kerülő adomány gyűjtés további technikai részleteiről kérjük, tájékozódjon a www.pirelli.hu weboldalon) Az akció üzenete egyszerű és könnyen érthető: a közút közlekedésre és nem száguldásra való – vigyázzunk magunkra, vigyázzunk másokra!

– Nem annyira jótékonyságról, inkább a társadalmi felelősségről van szó – mondta Ivacs Bertalan, a Pirelli Hungary Kft. marketing vezetője. – A közlekedés biztonsága közös ügyünk, mindegy, hogy épp autóban ülünk, vagy babakocsit tolunk át a zebrán. Örülünk, hogy épp a Forma 1 segítségével hívhatjuk fel a figyelmet: a közútjaink nem versenypályák. Azt gondoljuk, hogy ezzel az akciónkkal sokakat fogunk tudni elérni és figyelmeztetni arra, hogy figyeljenek jobban oda a balesetmentes közlekedésre. Reméljük az egyetlen verseny a versenyen belül lesz: a felajánlások „versenyére” ugyanis a Magyar Nagydíj élő közvetítése alatt kerül sor, amelyek során reményeink szerint számos cég és magánember is jelentős felajánlással fog élni.

A közlekedésbiztonság egyre fontosabb szerepet játszik a közúti közlekedés minden résztvevője számára, legyen szó egyszerű autósról éppúgy, mint a közlekedés feltételeit biztosító állami szereplőkről, vagy az olyan felelős vállalatokról, mint a Pirelli. Ezért a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett olasz gyártó az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal együttműködve ősszel olyan közlekedésbiztonsági tájékoztatási kampányt indít, amelynek a középpontjában a téli gumiabroncsok rendeltetésszerű és biztonságos használatára hívja fel a figyelmet a megváltozott, télies időjárási viszonyok között.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .