Motortuning akció az ABT-tól

 Amennyiben autód elmúlt már két éves, abban az esetben most elszalaszthatatlan lehetőség nyílik arra, hogy minőségi teljesítménynöveléssel újabb lóerőkkel ajándékozd meg magad. Az ABT Sportsline hazai képviselete minden 25 hónapnál idősebb járműnél nem kevesebb, mint 50%(!) kedvezménnyel végzi el a motortuningot. Az akció június 15-től július 15-ig tart és minden, a VW csoport márkáihoz tartozó motortípusra kiterjesztették.
www.abt-sportsline.hu

Amennyiben autód elmúlt már két éves, abban az esetben most elszalaszthatatlan lehetőség nyílik arra, hogy minőségi teljesítménynöveléssel újabb lóerőkkel ajándékozd meg magad. Az ABT Sportsline hazai képviselete minden 25 hónapnál idősebb járműnél nem kevesebb, mint 50%(!) kedvezménnyel végzi el a motortuningot. Az akció június 15-től július 15-ig tart és minden, a VW csoport márkáihoz tartozó motortípusra kiterjesztették. Az alábbi tábláztat ízelítőt ad a lehetőségekből, további információért keressétek fel az ABT honlapját:
www.abt-sportsline.hu

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .