Subaru váltó léghűtésesekhez

A Rancho Transaxles bejelentette új Subaru sebváltó beépítő készletét VW Type 1, Type 2 és Type 25 típusokhoz. Ezzel lehetővé válik, hogy akár Bogárban, akár T1-T2-T3 buszokban is kihasználjuk azokat az előnyöket, amelyet ezek a robusztus és könnyen beszerezhető sebességváltók kínálnak.

Mindannyian tudjuk, hogy egyre nehezebb olyan korai léghűtéses VW váltót találni, ami még újjáépíthető állapotban, ezért azoknak, akiknél a teljesítmény a cél, jó lehetőség lehet a Rancho Subaru váltója, amit alapos átépítés és a hátsó kerék meghajtáshoz való átalakítás után kínál a cég.

Alkalmazástól függően különféle adapterek és kiegészítők szükségesek a szetthez, amelyek mindegyike elérhető a Rancho-tól. Fontos megjegyezni, hogy ezek a sebességváltók 300+ lóerőre vannak besorolva, tehát utcai használatra nem javasoltak, viszont gyorsulási versenyekhez és off-road kialakításokhoz jó választásnak bizonyulhatnak.

További infó: ranchotransaxles.com

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..